Радио София празнува 15-ия си рожден ден със специално издание на Musicology Live


Радио София празнува 15-ия си рожден ден със специално издание на Musicology Live

2061

Радио София - гласът на столицата ще отбележи своя 15-и рожден ден на 15 септември в Английския двор на "София Тех Парк" със специално издание на Musicology Live

Както MySound.bg вече оповести, бутиковият формат стартира точно преди година и се наложи като любима музикална територия както в ефира, така и в Първо студио на БНР. Специални гости на уникалното празнично издание на открито ще бъдат Funky Miracle и Innerglow.

За една година Musicology Live успя да разкаже част от модерната и градска музикална история. Смело облече иконата "Студио 1 на БНР" в чисто нови, красиво-приглушени одежди.

През последните 365 дни чрез този формат Радио София събра своята аудитория със стихията на Jeremy, тягата и социалното присъствие на So Called Crew, кадифето на име Елена Сиракова, неконтролируемия огън на Прея, завладяващите вокали на Остава, музикалната магия на Trombobby и още много, много елеганс.

На 15септември в 18.30 ч. в Английския двор на "София Тех Парк" поканата е за нещо грандиозно, но интимно, коктейлно и танцувално, с гарантиран стил.

Станете част от модерната музикална история на България – призовава екипът на Радио София – гласът на столицата в семейството на БНР.

Повече информация в линка: https://bnr.bg/post/101703931/radio-sofia-praznuva-15-ia-si-rojden-den-sas-specialno-izdanie-na-musicology-live

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички