Рони Ромеро (Rainbow): Ще доставим висококачествен рок


Рони Ромеро (Rainbow): Ще доставим висококачествен рок

3513

"Ще доставим на публиката висококачествен рок, забавление, чувства, ще ги накараме да се замислят за живота и за истинската любов!" – така описа предстоящите два концерта на Intelligent Music Project звездата на легендарните Rainbow Рони Ромеро, който е основен вокалист на супергрупата на д-р Милен Врабевски.

Специален гост на концертите на Intelligent Music Project в София (Sofia Live Club на 18 септември) и бургаския летен театър на 19 септември ще бъде Йордан Караджов, който за пръв път ще изпълни на живо своята обща песен с бандата "Приказка". За нея гласът на група Сигнал споделя: "Приказка" е много емоционална песен и съм сигурен, че публиката ще се радва да я чуе и ще пее с нас. Феновете на Intelligent Music Project са много интелигентни и музикантски настроени, затова ще се постарая да дам 100% от себе си за изпълнението на песента.

Виж "Приказка" на:

https://www.youtube.com/watch?v=HaR2nf5y_GQ

Както MySound.bg своевременно огласи, заедно с Рони Ромеро и Йордан Караджов, на сцената ще излязат едни от най-добрите български музикантиСтоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Иво Стефанов, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Звездният състав ще изпълни най-доброто от последните два албума на Intelligent Music Project - "Sorcery Inside" и "Life Motion", сред които е и големият хит на групата "Every Тime". Към момента песента заема 2-ра позиция в класацията на гръцкото Rock Radio 104.7, задминавайки парчета на Deep Purple, Scorpions и Rolling Stones.

Концертите ще се проведат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, а организаторите гарантират истинско шоу и качествен рок на световно ниво.

Билети - в мрежата на "Ивентим":

https://bit.ly/2Bfg65c

Intelligent Music Project е музикалният проект на д-р Милен Врабевски – продуцент и автор на музиката и текстовете на всички пет албума на групата. През годините участие в бандата взимат световни звезди като Саймън Филипс (Toтo), Джоузеф Уилямс (Toтo), Джон Пейн (екс-Ейша), Карл Сентънс (Назарет), Джон Лоутън (eкс-Юрая Хийп), Нейтън Ийст и други.

Следвайте Intelligent Music Project в YouТube, Фейсбук и Инстаграм.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички