Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София
Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември

С голям концерт на N-Joy се завръщаме "Отново на училище" на 16 септември


С голям концерт на N-Joy се завръщаме "Отново на училище" на 16 септември

962

Михаела Маринова, Поли Генова, Iskrata, Дара Екимова (на снимката), Валерия ВойковаVall и Tony Kwon ще излязат на сцената на "Отново на училище с радио N-Joy" на 16 септември.

С голям концерт с вход свободен радиото ще даде начало на новата учебна година, придружен от много игри с награди на Голямата поляна в Южния парк. В рамките на три часа, от 10.00 ч. до 13.00 часа, всички почитатели на хубавата музика ще се насладят на хитови парчета, ще се срещнат с любимите си изпълнители, ще могат да се включат в зелена акция по почистване на района и ще получат полезни съвети за предпазване в рискови ситуации.

За пореден път радиостанцията ще даде възможност за изява на талантливите музиканти и среща с любимите им фенове в специално обособен кът. В рамките на "Отново на училище" N-Joy ще организира и най-голямата акция за почистване на открито, част от националната доброволческа кампания "Да изчистим България заедно". Всички посетители ще получат ръкавици и чували и могат да се включат в почистването на района. Единадесетото издание на най-мащабната доброволческа инициатива  ще започне в 9.00 часа. Рекордните над 260 локации на територията на всички области в цялата страна вече са маркирани на картата на инициативата, а над 12 000 участници вече са заявили желание да обединят сили за почистване и облагородяване на българската природа.

Като социално отговорна медия радио N-Joy организира събитието с идеята да информира и помогне на подрастващите и техните родители да живеят в спокойна и безопасна социална среда.И тази година радиото поставя фокус върху безопасността, като за децата и родителите ще бъде организирана среща с представители на Главна дирекция "Национална полиция", както и на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", по време на която ще бъдат дадени полезни съвети за превенция в рискови ситуации и безопасност по пътищата.

По време на събитието "Отново на училище с радио N-Joy" всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички