Сантра споделя за вълнението от очакването на бебето в "Търси се"


Сантра споделя за вълнението от очакването на бебето в "Търси се"

1410

Със сълзи от вълнение Сантра разказва пред водещите Меги и Нели за своята бременност и всички трепети и тревоги покрай очакването на бебето.

Младата певица гостува в студиото на "Търси се" тази неделя (16 януари) от 12.30 часа, веднага след обедните новини.

Зрителите ще видят за първи път бащата на бебето и партньор в живота на Сантра. Бъдещата майка споделя как е сънувала срещата с Кристиян и щом го е зърнала на живо веднага е разбрала, че това е Той! Връзката им не била безпроблемна. След време дори са се разделили, но въпреки силните им характери любовта надделяла. С усилия, двамата са изгладили недоразуменията и днес връзката им е по-силна от всякога.

Кристиян с вълнение разказва как бременността е променила любимата му и тя е станала много по-сензитивна. Той споделя и как си представя Сантра като майка. Зрителите ще видят емоциите, през които преминава певицата.

Отново приятелски срещи в предаването. Най-добрата приятелка на Сантра – неустоимата Мария Илиева, на чийто син Сантра е кръстница, ще я предизвика да изпее детска песен. Водещите и зрителите ще чуят за първи път една нова и забавна версия на "Хей, ръчички".

Емоционална е и срещата на Сантра с майка ѝ Весела, която е психотерапевт.Тя много харесва младата двойка, защото според нея те са много зрели и хармонични.  

Другите срещи са с Александра Петкова – певицата сънува, че участват в общ проект и след това я кани да работят заедно, както и с Мариела Маркова - журналистка, която ще разкаже колко смешна в живота е Сантра.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички