Семейството на Бритни се притеснява, че тя ще се самоубие


Семейството на Бритни се притеснява, че тя ще се самоубие

3769

Семейството на Бритни Спиърс е толкова притеснено от нейните "самоубийствени тенденции", че вече очаква със страх да включи телевизора и да научи за смъртта й.

Бритни загуби попечителството над двамата си сина и съгласно заповед на съда, от вчера те трябва да бъдат вече под опеката на бившия й съпруг Кевин Федърлайн.

Чанда Макгавърн, леля на Бритни, се опасява обаче, че певицата може да бъде покосена от преждевременна смърт, ако не успее скоро да разреши личните си проблеми, защото се движи сред неподходящи хора.

"Много сме притеснени, че нещата тръгнаха по спирала надолу и излизат извън контрол", каза тя за вестник "Сън".

"Вместо да се обърне към семейството си, тя се обръща към приятелите си, с които движи, ходи по партита и се дрогира. И независмо дали нарочно или случайно, може да вземе свръхдоза".

"Притеснени сме от самоубийствените й тенденции... Страхуваме се, че един ден ще включим телевизора и ще чуем, че е направила нещо ужасно със себе си", каза още лелята на Бритни.

"Децата са на второ място за нея, а купонджийският й живот - на първо, затова не е изненада, че й ги отнеха. Но е много тъжно", въздъхва лелята.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички