Sevi и Johnny Gioeli представиха новото си видео "Drowning", избраха "Beerфестът" в Стара Загора за премиерата


Sevi и Johnny Gioeli представиха новото си видео "Drowning", избраха "Beerфестът" в Стара Загора за премиерата

2266

Група Sevi и Johnny Gioeli избраха сцената на "Beerфестът" в Стара Загора за официалната премиера на новата си съвместна песен "Drowning".

Музикантите закриха съботната вечер с 90-минутно шоу, подплатено с много визуални ефекти и здрав саунд. За финал вокалистката на  Sevi покани на сцената дългоочаквания гост – Johnny Gioeli.  Гласът на Hardline и Axel Rudi Pell беше посрещнат с бурни овации, а той на свой ред доказа, че е в страхотна форма.

В този състав петорката изпълни съвместно "Song Of Hope" (кавър на песента на Crush 40), "Jaded" (част от соловия албум на Светлана Близнакова "Tomorrow"), "Fuel Тo Тhe Fire" (Hardline) и новата "Drowning", чието видео дебютира на пред публиката на фестивала.

По клипа групата е работила в екип: режисьор и сценарист Георги Спиров, осветление Мартин Киряков, грим Антония Дончева, специални ефекти Орлин Будинов, обработка и монтаж – Георги Спиров.  Миксът и мастерингът отново са дело на италианския тонинженер Marco Barusso (Lacuna Coil).

В нощта преди премиерата Sevi и Johnny Gioeli зарадваха феновете в столицата със специално пре-парти и предпремиерна прожекция на новото видео в бар Ale House. Вечерта стартира с акустично изпълнение, след което повече от два часа музикантите раздаваха автографи и се снимаха с феновете, а Sevi представиха за първи път и своя марка бира.

Видеото "Drowning" вече е достъпно в интернет:

https://www.youtube.com/watch?v=-QSytbx-LHE&ab_channel=SEVIband

Снимка: Феникс Студио
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички