Sevi представят вълнуващо видео с Johnny Gioeli, пускат и своя марка бира през септември


Sevi представят вълнуващо видео с Johnny Gioeli, пускат и своя марка бира през септември

1720

Само няколко месеца след като пуснаха горещото парче "Hate You", Sevi изненадаха почитателите си с нов проект -  този път в колаборация с американската звезда Johnny Gioeli.

През 2019 година съдбата среща нашенците с гласа на Axel Rudi Pell и Hardline на сцената на BeerФестът в Стара Загора.

"Срещнах Sevi по вероятно най-уникалния начин. Всъщност срещнах гласа на Светлана, преди да се срещна с групата. Подготвях се за концерт в съблекалнята ми, а Sevi участваха на същото събитие. Докато бях в бекстейджа, чух "този глас". Да, този глас! Не ми се случва често да оставя вокалните си загрявки или дори да изляза от съблекалнята преди моето собствено шоу, но този глас... ! Буквално изтичах навън, за да стана свидетел на един от най-добрите женски гласове днес. И утре. И на следващия ден. Внушителен глас, който светът трябва да чуе. От този момент съм огромен фен на Sevi", казва Johnny.

След шоуто на българите, вокалистът настоява да разменят контакти и това поставя началото на последвалата поредица съвместни проекти и турнета. Още същата година записват дуетната балада "Drowning", чието представяне се забавя значително заради настъпилата пандемия и е на път да стане факт три години по-късно.

Докато чакат бурята да отмине, Johnny предлага заедно с фронтдамата на бандата да отправят послание за надежда към хората и с помощта на басиста Рали Велинов, така заформилото се трио преработва песента на Gioeli и групата Crush 40 – "Song Оf Hope" в лиричен акустичен вариант. Песента излиза през март 2020 г. с импровизиран видеоклип, заснет в домашни условия. Невероятната симбиоза между гласовете на двамата вокалисти очарова феновете и не след дълго се появява нова колаборация. Този път като част от първия солов проект на Светлана Близнакова с романтичното заглавие "Tomorrow". Тя стана част от дебютния албум на певицата и в духа на нестихващата по онова време пандемия носи заглавието "Jaded".

Както MySound.bg вече писа, неотдавна Sevi се завърнаха от съвместно турне с Johnny Gioeli и Hardline в Швейцария, където музикантите представиха и съвместната "Song Оf Hope" в легендарната зала Z7Прателн. Веднага след края на обиколката Johnny долетя в България, за да участва отново във фестивала Art Is в Монтана и да реализира дългоочакваните снимки на "Drowning" със Sevi.

Този път музикантите са избрали нестандартен начин да представят видеото и песента пред публика. "С Джони решихме, че тъй като фестивалът в Стара Загора ни събра, сега - 3 години по-късно, искаме именно там да представим официално нашата съвместна песен и видео, плод на това запознанство", споделя Близнакова.

Sevi ще закрият фестивалната вечер на 3 септември, а Johnny и видеото към "Drowning" ще бъдат своеобразната кулминация на вечерта. В деня преди концерта пък артистите са предвидили специално пре-парти и Meet and Greet в столичния пъб Ale House, където само най-запалените фенове ще могат да видят клипа преди всички, да получат автографи от Johnny и Sevi и да се снимат с изпълнителите. На събитието групата ще представи за първи път и своя марка бира.

Официалната премиера на видеото в YouTube също е определена за 3 септември в 22.00 ч. българско време, а тийзърът вече е достъпен в интернет.

Teaser: https://youtu.be/5YqNSgR2HsM

Facebook event Pre Party https://www.facebook.com/events/474226944711265

BeerФестът https://www.facebook.com/events/457742932820783

Снимка: Rally Velinov Photography

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички