Шаги бонус към Стинг в Пловдив


Шаги бонус към Стинг в Пловдив

4488

Във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Стинг (Sting) в Античния театър в Пловдив и участието в тях на реге звездата Шаги (Shaggy), в медиите се появиха доста спекулации, за това, че публиката е информационно заблудена и че Шаги подменя по някакъв начин хедлайнъра Стинг - искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни, алармираха от "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи двете напълно разпродадени събития.

Те ще протекат по следния график: вратите ще бъдат отворени в 18.30 часа; Стинг и Шаги ще излязат заедно около 20.15 часа за три песни от новия им съвместен албум "44/876". След това реге звездата ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края е Стинг със собствена програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Голям артист като него - винаги и на всяко ново турне, търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими. В последния му концерт у нас - в "Арена Армеец" миналата година, специален гост беше неговият син Джо Съмнър (Joe Sumner).

Шаги ще бъде бонус за българската публика този път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички