Шарена музикална програма по време на София Филм Фест 2015


Шарена музикална програма по време на София Филм Фест 2015

4478

Цяла седмица - между 6 и 12 март, всички мело- и киномани ще слушат 1000 Names, Jeremy?, The Top Stoppers, Acoustic Corporation, LaText, Mr Morski и Swing Revival Collective на живо.

Музикалната програма на "София Филм Фест" Party ZoO по традиция ще се проведе в Matti D. Началният час на всички събития е 22.00 ч., с изключение на суинг купона на 12 март, който ще се завихри още от 21.00 ч.

Откриващото парти в петък е поверено на двамата диджеи от 1000 Names, които не се спират пред нищо, за да забъркват хип-хоп с електронни ритми. Нико (99 Mistakes) и Марго (Casio Blaster) самоопределят стила си като turn the lights out home kind of clap и карат феновете да ръкопляскат на музикално-филмотечна вълна на 6 март.

Следващата тематична вечер (7 март) не задава въпроси, а категорично "черпи" посетителите на Matti D с Jeremy?. След успеха на видеото "Fake Fruit" Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Емо Бонев категорично се наредиха сред най-перспективните алтернативни български банди.

Няма как любителите на качествения хип-хоп да пропуснат опияняващия глас на Yoko от The Top Stoppers, които забиват в Matti D на 8 март. От 2012 насам Piro, Yoko, Feel и Wosh не признават граници в стила си и вдигат високо ръцете на хип-хоп феновете (и не само).

В понеделник (9 март) Party ZoO продължава с пълен заряд от фънк, суинг и етно благодарение на Acoustic Corporation. Шестимата музиканти, чието турне е в разгара си, предлагат акустични пътешествия, закачлива брас секция и грууви бас линии, съчетани с еклектични барабани.

Пътуването из дебрите на музикалната програма на "София Филм Фест" включва романтиката на LaText и непринудеността на Миро Морски. На 10 март Елена Пенева, Петър Чухов, Иван С. Вълев и Гриша Маникатов от LaText обстрелват пак с неподправена рок поезия. На 11 март пък Mr Morski Аnd The Amateurs ще дадат да се разбере, че техните октави и китари се чуват далеч отвъд софийското равно поле.

За финал Party ZoO раздвижва всички party animals със Swing Revival Collective на 12 март. Съставните части на машината са седем музиканти, които не жалят феновете на суинга, а принуждават всички да танцуват.

Входът за "зоологическата музикална градина" във фестивалния център Matti D е свободен за всички киномани, които представят билет, акредитация или покана за Sofia International Film Fest.

Програма:

6 март - 1000 Names
7 март  - Jeremy?
8 март - Top Stoppers
9 март - Acoustic Corporation
10 март - LaText
11 март – Mr Morski And The Amateurs
12 март - Swing Revival Collection

FB event: https://www.facebook.com/events/1080760645274495

Допълнителна информация за групите:

1000 Names - https://www.facebook.com/pages/1000-names/50165896824?fref=ts

Jeremy? - https://www.facebook.com/jeremyband?fref=ts

Top Stoppers - https://www.facebook.com/thetopstoppers?fref=ts

Acoustic Corporation - https://www.facebook.com/AcousticCorporation?fref=ts

LaText - http://latext.eu/bg/home/

Miro Morski - http://topartists.bg/artisti/django-ze-miro-morski

Swing Revival Collection - https://www.facebook.com/SwingRevivalCollective/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички