Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Smugglers Swing Club: Vintage Military 2 в Mixtape 5 на 7 ноември


Smugglers Swing Club: Vintage Military 2 в Mixtape 5 на 7 ноември

4299

Знаковите диджеи The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за поредното завладяващо пътешествие.

То ще се състои в клуб Mixtape 5 на 7 ноември. Присъстващите ще се върнат в златните години на суинга и ритъм -ен-блуса, зората на рок-ен-рола, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век, когато електро суингът е новата винтидж мания в цял свят.

Този път пътуването назад във времето има точна дестинация. За втори път в историята на парти поредицата Smugglers Swing Club буквално ще върне феновете в през 1945 за едно Vintage Military събитие. Това е годината, през  която след края на Втората Световна война в Европа и САЩ са имали една- единствена цел: да празнуват! Годината, в която неизброимите балове и партита са били изпълнени с все още много популярния суинг, весели униформени мъже и жени, щастливи хора, неспирни танци и пищни декорации! Ще се опитаме да пресъздадем това усещане за свобода и щастие на предстоящото събитие, обещават The Smugglers Collective.

Отново ще бъде обърнато специално внимание на суинг танците, а гостите ще станат свидетели на зрелищни изпълнения на Lindy Hop и Charleston, вдъхновени от филми от 40-те години.

Smugglers Swing Club ще посрещне почитателите с традиционния "Винтидж будоар", където ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможност да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен от темата на събитието.

Организаторите обещават да преобразят клуба в истинска бална зала от средата на 40-те години с характерните за епохата декорации, костюми, светлини и военни атрибути.
Smugglers Swing Club: Vintage Military Edition приканва гостите си да се облекат тематично във войнишка или моряшка униформа, като медицински сестри, полицаи, стюардеси... Разбира се, ще се допускат и цивилни!

Няма да се размине без подаръци за всички фенове и тези, които все още не са се докоснали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд Самърсби раздава 3 двойни покани чрез специална игра във FB страницата на марката https://facebook.com/Somersbу

Началният час е 21.00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата:  Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг.  По този начин са покрити всички разклонения на суинг и рок-ен-рол музиката от 40-те години до днес, когато електро суингът изживява своя възход. От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Mixtape 5 е на бул. "България" 1 в подлез "Галерия".

Facebook event: https://www.facebook.com/events/826620827369985/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички