Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Sоfia Live Club отбелязва 13-тия си рожден ден с концерти на Б.Т.Р. и Милица Гладнишка


Sоfia Live Club отбелязва 13-тия си рожден ден с концерти на Б.Т.Р. и Милица Гладнишка

1749

Най-добрият клуб за жива музика в София - Sоfia Live Club, празнува своя 13-ти рожден ден със страхотни събития тази седмица.

Комедийният моноспектакъл на Михаил Билалов "БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене" ще бъде поставен на 12 май. Ако си мислите, че животът на подземните босове не е забавен и пълен с куриози, пак си помислете! След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала "Под прикритие" Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей. Но даже и тогава проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак - светът се движи вече с краката нагоре.  "Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее", разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които взривяват от смях на първата минута.

В петъчната вечер, на 13 май, приятели и гости на Sоfia Live Club ще се съберат за да отпразнуват 13-тия рожден ден на клуба в ритъма на рока с едни от най-любимите рок величия на България, а именно - Б.Т.Р. Освен най-големите им хитове, ще прозвучат песни от последния им 13-ти студиен албум "Пъзел".

А на 14 май Милица Гладнишка, Михаил Йосифов секстет и Васил Спасов представят "Нещо ново, нещо старо и нещо назаем". В програмата са включени за първи път четири нови композиции, дело на Милица, Мишо и Васко. "Ще преминем от лудницата, през мокрия паваж на нощта, слънчевия бряг на морето и ще завършим в бара, сред потната тълпа с коктейл Whitelady. Освен всичко друго, ни дебнат хитовите оперни парчета на Кармен, Кралицата на нощта и Ромео и Жулиета! Ще валят дуети и филмови песни!", споделя Милица.

За 13 години Sоfia Live Club успешно се наложи сред меломаните като едно от най-добрите и любими места за жива музика в София. През всичките тези години вратите на клуба са били широко отворени не само за доказани български артисти, но и за много млади талантливи музиканти, на които сме подали ръка и подкрепили безусловно. Дългогодишният опит и доказаните ни силни позиции в шоубизнеса са довели и множество топзвезди отсветовната сцена, с което спомогнахме София да се утвърди като европейска музикална столица - отчитат от управата на популярното заведение - концертите на Dominic Miller, Steve Lukather, Nicola Conte, N.O.H.A, Bebe, Paco de Lucia, Al Di Meola, Dave Lombardo, Karen Ramirez, Daniel Powter, Alice Russell, Stereo MC's, John Lawton, Estelle, Hindi Zahra, Jamie Woon, Lura, Imany, Alan Walker, Alex Clare, Koop Orchestra, Mario Biondi са само малка част от успешните и незабравими събития, които ще помним още дълго.

Последните две години бяха трудни за всички, но ние вярваме, че най-доброто тепърва предстои и музиката ще спаси света. Затова не се колебайте, изберете си събитие и заповядайте да празнуваме заедно. Нека почувстваме емоцията от това отново да се наслаждаваме на магията, която само изкуството и музиката могат да създават!

Билети за всички събития може да намерите в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички