Спечели дебютния албум на Криста "У дома"


Спечели дебютния албум на Криста "У дома"

1873

Както обещахме, специалните коледно-новогодишни издания за същински меломани на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължават.

Предложението и този път е от нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто пребогат каталог се появи дебютният албум на Криста "У дома" (обложката на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозния диск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от "У дома"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Krista

Очакваме до 21.00 ч. на 10 януари, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*  

След дълъг и наситен с успехи творчески път, ар-ен-би и соул певицата Кръстина Кокорска, по-известна само като Криста, най-накрая реши да пусне дългосвирещия си самостоятелен авторски албум с много гости и изненади.

Наречен с топлото заглавие "У дома", той беше представен с концерт-промоция в Sofia Live Club. Със завладяващия си глас и безупречните аранжименти на музикалния продуцент Борислав БояджиевБорче, вокалистката понесе публиката на емоционално пътешествие. "У дома е храм, в който мислите са чисти, а думите искрени. У дома срещите винаги са вълнуващи и емоционални. У дома има много музика и топлина, които с щастие ще споделя", казва изпълнителката. Тя има много издадени сингли през кариерата си, но извървява дълъг път, докато стигне до квинтесенцията на артистичната си същност за естествен завършек в един наистина съдържателен албум.

"И това се случи! Най-добрият нео соул албум, който съм чувал в България, на една от най-добрите певици в България въобще, невероятната Криста, която доказва, че ерата, в която понятието "соул" беше арена на всевъзможни парвенюшки и изпразнени от съдържание експерименти приключи. Може да има soul и R&B на български, и той да звучи прекрасно и автентично, но изпят от Криста!", коментира Румен Бояджиев-син.

Междувременно, все още не е късно да опитате шанса си за хитовия роман на Бетан Робъртс "Моят полицай".

Вижте как ТУК

* Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички