Спечели книгата "АББА. Завръщането"


Спечели книгата "АББА. Завръщането"

1378

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението отново е от нашите приятели в "Книгомания", в чийто каталог се появи творбата на Георги Тошев "АББА. Завръщането". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозното издание. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя актриса изпълнява песента на АББА "When I Kissed Тhe Teacher" в продължението на филма "MammaMia!"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ ABBA

Очакваме до 19.00 ч. на 5 януари, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

С появата на албума "Voyage" голямото завръщане на квартета беше отбелязано  в България с пускането в продажба на специално издание "АББА. Завръщането", чийто автор е журналистът Георги Тошев. Той е един от най-заклетите фенове на шведската четворка от десетилетия и успява да получи информация буквално "от кухнята" за предстоящото през май 2022 година аватарно шоу на АББА в Лондон.

Комплектът "АББА. Завръщането" включва 2 бр. книги: "АББА. Завръщането" (88 стр.) и "Mamma Mia! Филмът. АББА. Продължението" (184 стр.) + 3 броя оригинални пощенски картички с фотографии на групата от 70-те години + 1 плакат (28*41 см).

Цветните снимки са част от изданието "АББА. Завръщането" благодарение на "Вирджиния Рекърдс", "Анимато Мюзик", Polar Music, Universal Music, ABBA: The Мuseum, BLITZ Media Ltd., Георги Тошев, Румен Василев, Официален АББА фен клуб - България, Kelly Jonson (частна колекция), Andrew Stock и M & R Photos Services.

От "АББА. Завръщането" ще научите за т.нар. АББАтари, които ще видим на специалното дигитално 100-минутно шоу, което се подготвя от екип на Джордж Лукас ("Междузвездни войни") вече няколко години в строга секретност, какво ще представляват костюмите, какви са новостите в живота на Агнета, Бени, Бьорн и Ани-Фрид. Арената, която бе построена за спектакъла, се обслужва от над 100 работници, а за изпълненията се грижат над 800 аниматори, разказва Георги Тошев, който следи всички новини за групата.

Търпеливото очакване на феновете на АББА, което продължи 40 години, беше възнаградено: легендарният квартет, чиито песни се превърнаха в неразделна част от поп културата на 20 век, се събра отново и записа нови парчета в духа на 70-те години. "Благодарим ви за търпението - казват знаменитите шведи - Мина много време, откакто за последно работихме заедно. Почти 40 години. През 1982 г. взехме решение да сложим край на музикалната си кариера. Вдъхновението да се съберем отново дойде от реализирането на една дългогодишна наша мечта, а именно революционният концерт ABBA Voyage, който ще се състои през 2022 г. в специално изградената ABBA Arena в Лондон. Мисълта, че ще седнем в публиката и ще наблюдаваме нашите 3D холограми да изпълняват най-големите ни хитове, е нереално и същевременно удивително!"

Албумът "Voyage" беше предходен от три сингъла - "I Still Have Faith In You", "Just A Notion" и "Don't Shut Me Down". Изданието продаде над милион бройки в световен мащаб още в първата седмица след излизането си и дебютира под №1 в редица страни, беше много добре посрещнато и от критиката.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички