Спечели последния албум на Графа - Дим да ме няма!


Спечели последния албум на Графа - Дим да ме няма!

4998

Както обещахме, специалното януарско издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Този път изкушението е от нашите приятели в музикално-продуцентската компания "Монте Мюзик", в чийто каталог през последните години са не само албумите на Влади Ампов-Графа, но и проектите на Акага, Михаела Филева, Били Хлапето, ВенЗи (VenZy), Боряна Бонева - Буба, Калоян Икономов и други.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият безплатено с ОРИГИНАЛНО копие от двойния албум на Графа "Дим да ме няма".

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

С коя песен Графа взе участие в конкурса "Зелената песен на България"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Grafa

Очакваме до 10.00 ч. на 12 януари, неделя.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
     
Мегахитът "Дим да ме няма" даде име на последния албум на Графа, чиято стилна промоция се състоя в столичния клуб Once Upon A Time Bibliotekа.

Проектът е двоен. Освен "Дим да ме няма" (в българска и испанска версии) (виж клипа ТУК), дискът включва парчето на Графа с Jahmmi - "Causa Pedrduta" (видеото - НА), както и най-добрите ремикси на песните на Графа през последните години.

Втората част от колекцията е DVD с избрани концертни моменти на изпълнителя и клиповете на "Causa Perduta", "Невидим" и "Дим да ме няма". Бонус е мейкингът към "Causa Рerduta".

Песента "Дим да ме няма" оглави официалната Топ 100 еърплей класация на България за 2012, изготвена от дружеството за колективно управление на правата на музикалните продуценти и артистите изпълнители – ПРОФОН, и New Media Lab, специализирана австралийска фирма, използваща последно поколение технология за мониторинг на аудио и телевизионни програми.

Както MySound.bg писа, Владимир Ампов отнесе четири награди от церемонията БГ радио 2013: за изпълнител, текст ("Секунда" на Орлин Павлов, в съавторство с Любо Киров и Бобо), албум и песен ("Дим да ме няма").

Графа е първият български изпълнител с №1 хит в класацията на MTV – World Chart Express (парчето "Ванилия" достигна N 1 през януари 2008). Още шест песни на Графа бяха излъчени в ефира на MTV Europe: "Крадена любов", "Най-щастливият човек", "Зелени и кафяви", "Честно в очи", "Ще бъдеш ли до мен", "Чуваш ли ме" и "Именно ти".

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за:

- книгата на политолога Евгений Дайнов "Елегия за Дейвид Боуи" в каталога на издателство "Милениум"

Виж КАК

- луксозен календар с логото на "София Мюзик Ентърпрайсис" (Sofia Music Enterprises)

Повече ТУК

- книгата на Брюно Костмал "Кой изкриви тромпета на Дизи и други джазови истории" в превод на Людмил Фотев, издание на "ДжаZZ Плюс"

Подробностите - НА

- актуалния диск на Daily Noise Club "Rock'N'Roll Fixx"

Ето КАК

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички