Спечели Пътищата, които избираме, мемоарната книга на Съли Ерна


Спечели Пътищата, които избираме, мемоарната книга на Съли Ерна

3743

Специалното празнично коледно-новогодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" започва.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи мемоарната книга на Съли Ерна "Пътищата, които избираме".

Двама получават уникалния шанс да се сдобият с луксозната творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя е българската челистка, взела участие в соловите албуми на Съли Ерна?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Sully Erna

Очакваме до 19.00 часа на 14 декември, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!* 

Почти година след като фронтменът на култовата група Годсмак (Godsmack) Съли Ерна изнесе своя втори самостоятелен концерт в България и шест месеца преди концерта на бандата в София, на български излезе неговата мемоарна книга "Пътищата, които избираме".
 
Преводът е на журналиста Елена Розберг, а в творбата е включена специална допълнителна глава, написана за българските фенове. В своята необикновена и болезнено откровена автобиография знаковият вокалист на американската банда разказва за трудния път към славата, пълните зали и платинените албуми.

Той описва живота си преди Годсмак и пътя, който е трябвало да измине, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, допуснал много грешки през живота си – някои от които почти фатални.
 
"Пътищата, които избираме" е посветена и на музиката – не само на техническата ѝ страна, но и на нейната чудодейна лечителна сила, на способността ѝ да измъква хората от гетото, от депресията, да ги връща към живота.

Съли Ерна разкрива трудното си израстване на музикант, многото провали с различни групи, предателствата в музикалната индустрия и начина, по който Годсмак са получили своя изключително рядък шанс да се измъкнат от локалната бостънска сцена.
 
*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички