Суинг, бритпоп и алтърнатив за ЧНГ 2010 в Строежа!


Суинг, бритпоп и алтърнатив за ЧНГ 2010 в Строежа!

4898

Суинг, бритпоп и алтърнатив ще звучат в навечерието на 2010 в "Строежа".

Столичният клуб отдава значимото и обединява трите най-силни тематични партита в обща концепция. За целта са поканени инициаторите и двигателите на различните стилови насочености - "The Smugglers Collective" ("Swing Night"), Shakermaker (Britpop), а по отношение на "Alternative Night", освен на своето звено диджеи, управата на заведението отново ще разчита и на традиционното гостуване на Краси Москов от "Z-Rock".

Суинг вечерите стартират на 1 декември 2008, а първото издание е обявено като предпарти за концерта на Чери Попин Дедис (Cherry Poppin' Daddies), който "Строежа" организира на 14-и същия месец и които вихрени музиканти отново ще видим догодина у нас. Първото гостуване на световноизвестни представители на стила, както и началото на съвместната работа на клуба и "The Smugglers Collective" поражда невиждан дотогава интерес от страна на почитателите. Тематичната вечер постепенно навлезе и в нощния живот на Варна и Пловдив благодарение на амбициозните диджеи от колектива. "Swing Night" се провежда веднъж на месец и половина в клуб "Строежа", като има 9 издания до момента.

"Britpop Night" пък е инициатива на Иван Милев - Shakermaker, и Ася Джамбазова - Kirkerona. Първият техен съвместен  проект се случва още през 2005, след което подобни партита се провеждат на всеки три месеца.

Алтернативните вечери са една от най-старите концепции на клуба, дълбоко заложени в съществуването му като такъв и поради тази причина винаги са били водени от представител на "Строежа". През последните две години специален гост със собствен сет между 22.00-24.00 ч. е популярният водещ от "Z-Rock"- Краси Москов, което постепенно превърна традиционното събитие в емблема на успешната колаборация между заведението и радиото.

Входът на 31 декември е 15 лв. и е възможен само с предварителни резервации на stroeja@abv.bg.

Капацитетът на клуба в празничната вечер е ограничен наполовина - 200-250 души.

Купонът започва от 21.00 часа.

Още на - www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички