Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Сър Том Джоунс отново в България


Сър Том Джоунс отново в България

2134

Легендарният уелски изпълнител сър Том Джоунс продължава да се радва на популярност по цял свят, завладявайки публиката с вечната си дискография от хитове и неизчерпаемия си талант и харизма. 

Със забележителната си кариера, продължаваща повече от шест десетилетия, Джоунс е смятан за един от най-великите певци на всички времена, продал над 100 милиона плочи и получил множество награди.

Концертът на звездата в София е в зала 1 на НДК на 19 юни, част от световното турне на Том Джоунс Аges Аnd Stages и е по покана Fest Team и Live Nation. Въпреки че е добре познат с хитове като "Sex Bomb", "Delilah", "Mama Told Me Not тo Come", "Green, Green Grass Оf Home", които се знаят наизуст от няколко поколения меломани, той е преди всичко разнообразен изпълнител с истинска ритъм-ен-блус душа. Кариерата му е изпълнена с многобройни отличия и признания, включително ценното рицарско звание от кралица Елизабет II през 2006 г. "сър", множество награди BRIT, награда Silver Clef, престижната награда на Music Industry Trusts и приз Hitmaker от Залата на славата на авторите на песни в САЩ.

Том Джоунс участва и във филмови продукции, сред които "Mars Attacks" на Тим Бъртън и "Playhouse Presents: King Оf The Teds" за Sky Arts. Наред с турнетата и новите записи, Джоунс продължава да бъде и активен играч в индустрията като дългогодишен треньор на The Voice UK и като ценен участник в различни събития и предавания като 25-ата годишнина на MusiCares и наградите "Грами", както и много други за благотворителни каузи.

Автобиографията му "Over The Top And Back" е абсолютен бестселър, а издаденият през 2021 г. албум "Surrounded By Time" го направи най-възрастния певец, заемащ място №1 в класацията за официални албуми на Обединеното кралство с албум с нов материал, изпреварвайки Боб Дилън. Сър Том Джоунс стои стабилно на историческо място с музиката си в България и по света като един от най-успешните артисти на всички времена, преминавайки през музикални епохи и жанрове, пресичайки класовите разделения и привличайки всички полове и възрасти и почитателите му у нас ще имат още една възможност да станат част от спектакъла на уелската легенда. 

За повече актуална информация и новини, събитието във Фейсбук е тук. Билетите за концерта влизат в продажба от 23 февруари, 12.00 на обяд и са на цени от 99 до 180 лева в мрежата на Ticketstation 

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички