Танцувай с Postmodern Jukebox!


Танцувай с Postmodern Jukebox!

4755

Фенове на музиката, пътешественици във времето, танцьори на емоцията и изобщо - почитатeлите на Postmodern Jukebox имат шанс да се срещнат лично със Скот Брадли и неговите музиканти на концерта им в София в зала 3 на НДК на 31 май.

Единстветото, което българските фенове трябва да направят, е да заснемат собствен танц (соло или в двойка) на фона на 30-секунден фрагмент от песен в репертоара на Postmodern Jukebox. Видеото трябва да бъде качено на страницата на събитието във Facebook до 20 май. Победителят ще бъде избран лично от музикантите и обявен на 23 май.

Освен лична среща с музикантите в бекстейджа, финалистът ще спечели покана за двама за концерта им в София и едномесечен безплатен курс в училище за суинг танци и култура Lindy Hop Bulgaria.

Както е известно, хитът в соцалните мрежи Postmodern Jukebox идва за първи път у нас на върха на световната си слава за цели два концерта - в зала 3 на НДК на 31 май и в пловдивския античен театър следващия ден. Седящите места за концерта на световните суинг вълшебници в НДК свършиха за броени седмици, а организаторите BG Sound Stage пуснаха допълнителни.

Ексцентричната винтидж компания на Скот Брадли в момента е на европейско турне с напълно разпродадени първи дати. Пътят на купонджиите към България преминава през близо 40 концерта в най-големите зали в Западна и Централна Европа, където изпълняват актуални хитове и джаз стандарти, преобразени до неузнаваемост в закачлива ретро стилистика.

Част най-големите хитове на групата в YouTube са "All Аbout Тhe Bass", "Shake It Off", "Steal My Girl", "Are You Gonna Be My Girl", "Call Me Maybe", "Never Gonna Give You Up" и "Cry Me A River".
 
На въпрос дали Postmodern Jukebox най-после ще издаде свои авторски парчета, Брадли отговаря: "Понеже променяме песните по такъв невъобразим начин, по-скоро приемам кавърите ни като авторски... Просто авторски песни, които не съм написал аз".

И докато Съединените щати са обзети от предизборна треска, Postmodern Jukebox пуснаха в продажба най-новия си, десети албум - "Swing The Vote!" Вместо политика Скот Брадли събира в него някои от най-актуалните YouTube сензации. Дискът оглави класацията на iTunes Top 100 Jazz Albums само ден след официалната си премиера.

В България бандата ще изпълни всяка песен от него, както и някои от най-успешните си хитове досега със специално подбрани музиканти (до този момент в парчетата са взели участие над 30 различни изпълнители). Иначе стилът е ясен – момчетата ще са с тиранти и карирани костюми, а гласовитите неустоими момичета ще блеснат със зашеметяващи винтидж тоалети, прически и грим.

Линк за изпращане на танцувалното видео до 20 май:

https://www.facebook.com/events/408992662632268

Билети - чрез мрежата на "Ивентим", в Билетния център на НДК и на касата пред общината в центъра на Пловдив.

https://www.youtube.com/watch?v=yQGFeRI0qbg

"Rude":

https://www.youtube.com/watch?v=o9yMXzARTZE

https://www.youtube.com/watch?v=lPYwcTDVRAg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички