The Stone Roses с нов албум след 16 години


The Stone Roses с нов албум след 16 години

2943

За ривайвъл на Стоун Роузис (Stone Roses) се шушука отдавна, а събирането на популярната формация се осъществи в края на миналата година.

И ето - именитите британци обещават нов албум догодина.Това ще бъде първото влизане на музикантите в студио от 16 години насам, пояснява Contactmusic.

Четворката Йън Браун (Ian Brown), Джон Скуайър (John Squire), Мани и Рени (Mani, Reni) планира да започне работа след лятното си турне, на което е  момента.

"Джон и Иън си пращат идеи от една година насам. Те пробваха няколко нови парчета по време на репетициите, сетиха отново старата магия и решиха да се пуснат отново по течението с новата си музика догодина", довериха приближени на знаменитата формация пред в. Sun.

Музикантът Джон Роб (John Robb), който е приятел на групата, разказа, че Стоун Роузис, които се разделиха през 1996, са в по-добра форма от всякога.

Роб коментира: "Стоун Роузис винаги са работили здраво, още от самото начало. В началото репетираха всеки ден и сега отново се връщат към тези работни навици".

Джон е ентусиазиран за новия саунд на бандата и обяснява, че "те звучат по-добре от всякога". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички