Васил Найденов в Берлин след повече от 15 години


Васил Найденов в Берлин след повече от 15 години

1355

Един от най-обичаните, легендарни изпълнители на България - Васил Найденов, ще зарадва българите в Берлин със специален концерт в клуб Lido на 28 април.

Концертът в германската столица ще е първи за звездата след близо 15 години, като последното му професионално гостуване там е било чак през 2007 година. Поканата да пее тази събота идва от страна на българската общност в Берлин, която  не пропуска възможност за среща с България. Концертът на Васил Найденов в Берлин се организира от Gibelin и "Строежа".

Билетите за събитието се продават с пълна сила онлайн в сайта на организаторите (тук), а началото е обявено за 20.00 ч. Поради интереса на цели семейства да посетят концерта, в продажба са и специални детски билети.

След 50 години на сцена, суперуспешна кариера и десетки хитове, любими на няколко поколения българи, концертите на Васил Найденов са все така експлозивни, емоционални и пълни с енергия, а за това допринася и фактът, че публиката знае и пее с него всяко парче. И на 28 април ще прозвучат един от най-емблематичните песни на Васил Найденов, сред които "По първи петли", "Чудо", "Сбогом казах", "Междучасие", "Синева", "Телефонна любов" и много други.

"Винаги съм бил искрен в отношенията си с хората и публиката и благодарение на тяхната любов аз съм на сцена вече повече от 50 години. Благодаря ви!", казва звездата преди броени дни в свое интервю.

Събитието във Фейсбук "Васил Найденов с концерт в Берлин на 28 април" – тук.

А следващата среща на легендарния изпълнител с публиката е в в зала "Пиротска 5", София, на 26 май.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички