Виж кой спечели книгата на Стефан Диомов "Белите и черни клавиши на моя живот", 2 част


Виж кой спечели книгата на Стефан Диомов "Белите и черни клавиши на моя живот", 2 част

1321

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши при повишен интерес.

Предложението отново беше от нашите приятели - доказаните меломани в издателство "Знаци". Както MySound.bg вече писа, в неговия каталог се появи книгата на Стефан Диомов "Белите и черни клавиши на моя живот", 2 част. Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с творбата, чийто тираж е пред изчерпване. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е инструментът, с който музиката влиза в живота на маестро Стефан Диомов?

Вярното е: акордеон.

Честито на Елена Алтимирска и Борил Кантарджиев

Ако първата книга на маестро Стефан Диомов беше поклон преди всичко към музиката – най-висшият начин за себеизразяване и най-мощният канал за общуване, втората книга ни пренася в нашия съвършен дом, където е естествената красота и хармония, изворът ни на живот – природата. Има общо, нали? За този, който притежава сетивата да общува с тях", пише Румяна Емануилиду, издател и редактор.

Пригответе си любимо питие, позиционирайте се на любимо място и – пътувайте в компанията на сладкодумеца. Ако след това виждате големи морета и реки, вълшебни дъги, редки птици, индиански светилища, северни сияния; ако чувате свещени мантри или етно песнопения, аржентинска хармоника или перуанска сампоня, птичи гласове или мощния грохот на падащата вода на водопадите – повярвайте, били сте и вие там!

"Бели и черни клавиши има в живота на всеки един от нас. Няма пълно щастие, няма пълно нещастие - казва Диомов - Хубавата песен е като погледа на красива жена, който те среща в някой мъглив, тъжен ден... Неочаквана усмивка насред мрачен  пейзаж... Щастливо докосване до нещо уютно, мило, приятелско... Хубавата песен те кара да гледаш на света с други очи"!

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички