Виктор Калев на турне с Грамофонът


Виктор Калев на турне с Грамофонът

5600

Виктор Калев се завръща на театралната сцена след десетгодишно отсъствие с автобиографичния спектакъл "Грамофонът", чиято премиера ще се състои в бургаския летен театър на 27 юни, понеделник.

Следващите изяви на актьора са във Фестивалния комплекс на Варна (6 юли), в Драмататичния театър в Добрич (7 юли) и плевенския летен театър "Кайлъка" на 20 юли.

"Грамофонът" е спектакъл, изграден върху лични истории на Калев и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са написани от Ваня Щерева, а аранжиментите са направени от Дани Милев, който ще съпровожда на сцената Виктор Калев заедно с музикантите своя бенд Неделяна Христова, Димитър Милев, Иво Дуков и Юри Божинов.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев.

"Грамофонът" е пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

Билети в предварителна продажба:

Варна – театър "Българан" и Фестивалния комплекс
Бургас – касата на НХК Бургас
Плевен – касата на читалището, летен театър "Кайлъка"и автогарата
Добрич – Драматичен театър

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички