Виктория готова с песента за Евровизия 2020


Виктория готова с песента за Евровизия 2020

3597

Виктория Георгиева (Victoria) ще представи България на 65-то издание на конкурса "Евровизия" в Ротердам с песента "Tears Getting Sober".   Тя е фаворит № 1 на букмейкърите след като водещите сайтове за залози обявиха своите предварителни ставки. Коефициент от 4.50 за победа на нашето момиче предлага един от водещите букмейкъри в света, а непосредствено след нея се нареждат предложенията на Литва и Исландия с коефициент 5,50, Швейцария, Русия и Румъния. "Много мелодична", "твърде статичен клип", "видео като от приказките", "имитира Били Айлиш", "поне е съвременна" и други подобни са коментарите за песента.
  "Tears Getting Sober" е дело на Borislav Milanov, Lukas Oscar и Cornelia Wiebols от Symphonix International по време на songwiritng camp във Виена през януари. Първият досег на компанията с "Евровизия" е през 2011 година, когато създава песента на Поли Генова "На инат". След това Symphonix печели договори в Македония, Сърбия и Австрия.
"Нямам търпение да представя "Tears Getting Sober" на сцената на "Евровизия" на 14 май - казва Виктория - Песента е много лична за мен, защото разказва история за преодоляването на страховете и болката и продължаването напред. Не говорим често за проблемите с психичното ни здраве, които поколението ни среща и тази песен цели да го вдъхнови и да му даде надежда".  Открояващият се глас и стил на Виктория я позиционират като един от най-обещаващите музикални артисти в България.  Младата изпълнителка и екипът ѝ работят върху нейния първи албум, който се очаква тази есен. Виктория обича животните и има 4 кучета, всичките осиновени, 2 заека и 1 папагал. Тя ще бъде един от официалните европейски посланици на Часът на Земята на 28 март. Песента е налична за слушане в официалния YouTube канал на "Евровизия" и в Spotify, Apple Music и Deezer.  Видео на "Tears Getting Sober" - ТУК Аудио на  Tears Getting Sober" - ТУК България ще се състезава във втория полуфинал на "Евровизия" 2020, който ще се състои на 14 май. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички