Vintage Night ни връща в 40-те като протест срещу скуката


Vintage Night ни връща в 40-те като протест срещу скуката

4642

Точки, карета и освежаваща доза суинг можете да очаквате от предстоящото незабравимо парти с участието на The Smugglers Collective.

За голямото избухване, наречено Vintage Night, е набелязана датата 31 януари (четвъртък) от 22.00 часа в добре познатия ни клуб GINGER.

В края на най-скучния и сив месец, екипът на Daredevil и GINGER ни предизвикват да се пренесем в една по-цветна и по-романтична епоха. Ще се върнем назад във времето през 40-те години на миналия век, тъй като креативните организатори на ретро купона ще заложат предимно на точките, каретата и суинга. Vintage Night е култовото парти, с което ще събудим отново клубния живот в нощна София след кратката почивка.

Замесени са култовите The Smugglers Collective, които ще ни разгорещят с най-доброто от суинга, рок-ен-рола и електро суинга. А заедно с професионалистите от школата по танци Lindy Hop, ще се раздвижим в ритъма на музиката от миналото.

Да развихрим въображението си и да се забавляваме! Всичко на точки, черешки и карета e с предимство, а червеното червило за дамите е задължително, подчертаха организаторите.

За последните щрихи на визията ще се погрижат момичетата от Vintage Sofia.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички