Вокална група Радиодеца кани на Коледно матине


Вокална група Радиодеца кани на Коледно матине

1451

Вокална група Радиодеца с диригент Илина Тодорова кани на предпразнично Коледно матине в Първо студио на БНР от 12.00 часа на 17 декември.

Заедно с едни от най-вълшебните коледни песни малките певци ще представят премиерно своята нова "Коледна песен", написана специално за тях от бащата на "Жаба жабурана Красимир Милетков с аранжимента на Васил Спасов. А заедно с Радиодецата на сцената ще излезе великолепният Васил Петров.

Част от програмата на малките звезди са и песни като "Честита Коледа" на композитора Евтим Чакъров по стихове на Александър Петров и "Вятърът снежинки гони" на маестро Христо Недялков с текста на Петко Колев и аранжимента на Румен Бояджиев - син.

"Рудолф, еленът с червения нос" също ще бъде главен герой в приказния концерт. Специален гост, освен Васил Петров ще бъде и Лили Илиева. Слънчевата и талантлива джаз певица ще стопли сцената в Първо студио с гласа си. В компанията на Александър Логозаров – китара, тя е подготвила и подарък за публиката – изпълнение на песен от новия им съвместен авторски проект.

Билети за концерта са налични в мрежата на Еventim и в Рекламно-информационния център на БНР на бул.  "Драган Цанков" №4.

Подробности - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички