YaMi събират класически музиканти и най-добрите български MC-та на една сцена


YaMi събират класически музиканти и най-добрите български MC-та на една сцена

1788

Един от най-интересните нови проекти в българската музика - YaMi, ще събере на една сцена известни професионални музиканти и най-добрите ъндърграунд MC-та на България.

На 25 май в Sofia Live Club създателите на YaMi - Ясен Обретенов Яшата (синтезатор) и Михаил Михайлов (барабани), ще представят интересно и невиждано по нашите ширини шоу, в което феновете ще чуят на живо 12-те композиции от дебютния им албум.

Част от концерта ще бъдат Николета Хайтова-флейта, Орлин Цветанов- цигулка, Петър Момчев-саксофон, Деян Петров-перкусии и Васил Крумов-китара. В mash-up импровизации рими ще редят Бутилко, Jahmmi, Jiby Jib, Sen I, Kappa Irie, Wosh MC и Жоро Жмея. За първи път на живо те ще направят авторски ремикси на композицията "Elders" от дебютния албум на YaMi.

Изненада за феновете на качествената българска музика ще бъде участието в шоуто на един от най-уважаваните български певци, музиканти и композитори, работил с Дони и Момчил, Нона Йотова, Нети, Ваня Костова, Графа, Стефан Вълдобрев, Дони, Нина Николина, Поли Генова и много други.

YaMi е проект, обединяващ волята, таланта и усещането за музика на двама дългогодишни приятели. Ясен Обретенов, пианист и композитор, и Михаил Михайлов – барабани са познати на меломаните у нас с участието си в много от най-популярните български музикални формации, сред които Уикеда, Kaya, Roots Rocket Band и други.
 
Водещ на събитието е Петър Димитров, създател на A to JazZ Festival.

Повече информация за концерта в Sofia Live Club на 25 май вижте тук

Билети: Eventim

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички