Запознай се с историята на Хари Стайлс от One Direction


Запознай се с историята на Хари Стайлс от One Direction

7005

Издателство "Егмонт България" представя биографията на Хари Стайлс (Harry Styles), най-харесвания представител на световната музикална сензация One Direction.

Книгата е първа в поредицата "Bravo препоръчва" и се разпространява във вестникарската мрежа заедно с новия брой на списание БРАВО от 26 юни.

Всички творби, включени в новата поредица, са признати международни бестселъри и са обвързани тематично с едно от най-продаваните списания в България.

Х А Р И

БИОГРАФИЯТА

Какво се случва със съседското момче, когато стане част от най-популярната момчешка банда в света?

Когато Хари Стайлс се явява на кастинг за британското издание на Х-фактор, момчето дори и не подозира, че скоро ще остави след себе си училището, съботната си работа в пекарна и обикновения живот. One Direction групата, към която се присъединява – стига до финала на музикалния формат и печели договор за албум. Не след дълго лицето на Хари е по кориците на списанията из цял свят.

Но как се справя Хари със световната слава? И какво се случва, когато превземеш Америка на вълната на новата британска музикална инвазия. Тази книга ще ви разкрие всичко за Хари и за момчетата от One Direction, които са напът да завладеят целия свят.

One Direction са сред най-големите любимци и на тийнейджърите в България. Първата им излязла на български език биография – „Осмели се да мечтаеш”, оглави класациите за най-продавани книги у нас. Книгата, посветена на най-харесвания от милиони момичета по света представител на групата – Хари, със сигурност ще се превърне в бестселър на лято 2013.

Алис Монтгомъри (Alice Montgomery) е писателка и журналистка на свободна практика.

Живее и работи в Лондон и е автор на няколко биографии, които бързо се превръщат в бестселъри, сред които тази на Сюзън Бойл (Susan Boyle) и Кейти Пери (Katy Perry).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички