Зона и Khan подгряват за Перо Деформеро в София


Зона и Khan подгряват за Перо Деформеро в София

4491

Българските групи Зона (на снимката) и Khan ще бъдат съпорт на сръбските турбо-фолк метъли Перо Деформеро (Pero Defformero) в София.

Както MySound.bg вече огласи, на 5 април (събота) колоритният фронтмен Горан Бишевац  и неговите хора ще почерпят феновете си в България с изцяло нови парчета, но освен тях ще изпълнят и големите си хитове - "Gotičarka", "Kauboj", "Ferrari", "Dosli Smo Do Kraja Puta".

Перо Деформеро са добре познато име за българските меломани. И им трите концерта България се радваха на голям успех.Шоуто е с начален час 20.00.

Билетите за концерта се продават ексклузивно в мрежата на Eventim като цената им e 25 лв.

Група Зона е основана от Христо Марков – вокал/китара и Александър Кръстев – бас китара в София през 2003. По време на звукозаписна сесия в студио, към тях се присъединява и Бисер Веселинов – барабани. Квартетът свири по клубове в София и в страната. Участва на редица фестивали, сред които "Рок в Рила", Rock Only, "М-тел Фест" и On! Fest.


Симо (китари) и Ники (бас) сформират Khan в началото на 2009. През март 2011 бандата участва и печели конкурса за млади банди на столичния клуб The Box. Резултатът е клип към парчето "Небе" с гости Боян (Кълн) - вокали и Калин (This Burning Day, Q-Check) – гайда. Две години по-късно, съставът е почти изцяло обновен (от стария остават само Симо и Митко), а групата е в процес на записване на дебютен албум.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/241143932711014

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички