Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Звездни гости с любими песни в Jazztronica по Jazz FM


Звездни гости с любими песни в Jazztronica по Jazz FM

3343

Предаването на Jazz FM за клубен джаз Jazztronica започна представянето на любимата музика на влиятелни диджеи, музиканти и продуценти.  По инициатива на водещия DJ Mr. Moon Младен Димитров, всяка седмица в програмата гостува колега-музикант със своите фаворити. В новото издание на Jazztronica, което ще бъде този петък от 18.00 ч., ще станат ясни фаворитите на DJ Skill. След него любимите си песни със слушателите ще споделят Белослава, Ангел Дюлгеров, Мирослава Кацарова, DJ Jijo, Маги АлексиеваMey, DJ Desy, Мартин Ташев, Мирослав Турийски, Димитър Льолев и много други. От началото на годината първи гост в Jazztronica бе DJ Ilko – легенда зад грамофоните, двигател на проекти като Tri-O-Five и Magnetic, продуцент и саундмейкър. Той представи на слушателите своите най-въздействащи и любими песни от 2019 година. За водещия на JazztronicaDJ Mr. Moon (на снимката), е традиция да споделя удоволствието от танцувалната музика в ефира на Jazz FM с популярни имена от клубната сцена. През изминалата година свои миксове в предаването предложиха DJ Buckshot, DJ Jijo, DJ Mari Ana и ArtoneJazztronica представя модерното лице на джаз музиката в ефира на единственото в България радио за джаз, соул, фънк и блус музика – Jazz FM.  Предаването се излъчва в петък от 18.00 ч., с повторение в събота от 22.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички