Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Звездният дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадва морската столица Варна


Звездният дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадва морската столица Варна

1674

Новият и изключително свеж дует с кауза - Галя Георгиева и Атанас Лазаров, зарадва публиката на "Шоуто на Краси Недялков" на метри от морето.

Специално от София двамата изпълнители долетяха заради своя приятел и топдизайнер Краси Недялков, "подгрявал" преди години самия Пако Рабан. Лично примата Лили Иванова е аплодирала варненския моден диктатор от първия ред. Галя и Наско представиха своите нови хитове при пълен успех.

Дизайнерът посрещна звездния тандем и изрази своята възхита, като за благодарност връчи на изпълнителите личен благодарствен плакет. Поводът е неговият предстоящ 60-годишен юбилей, който ще отбележи подобаващо в София на 4 юни 2024 година. Статуетки получиха още Робърт Казан от Букурещ, Румъния, за международния моден конкурс Top Мodel Of The World (20-28 септември 2024 в Солун, Гърция). Давид Гарибиян от Ереван, Армения, също си тръгна с отличие за своята работа в Meta и в дигиталния маркетинг.

От сцената на морския бряг Галя Георгиева и Атанас Лазаров изпълниха "Един единствен шанс" и "Спри!", посветени лично на Недялков. Екип на телевизия "България 24" взе интервю от дуета с кауза и пожела много творчески успехи и вдъхновения на дизайнера-юбиляр. Дуетът подкрепя многобройни социални каузи, помага на деца в неравностойно положение, децата сираци от сиропиталището "Бу Бу" в Занзибар, Танзания. За повече българска музика в националния ефир, за повече българчета да се раждат в страната и подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми пък са другите каузи, които дуетът подкрепя.

Техен неизменен двигател е популярният музикален продуцент Пейо Пеев, основател на група Спринт. Само преди няколко дни Дуетът с кауза поздрави ВИП-гостите на бялото парти по повод откриването на Lavele Garden на столичната пешеходна улица "Витошка". Веднага след участието им в морската столица, те отлетяха за София. На 16 септември Галя Георгиева и Атанас Лазаров подгряват в Русе голямата ар-ен-би звезда Нана, който ще гостува за празника на община Русе. На 18 септември пък двамата ще участват в рецитала на независимите музиканти в зала 1, НДК, София. Там за 13-та година ще се проведе "София пее".  Фестивалът за поп и рок музика е организиран от "Спринт Продакшън" и Столичната Голяма община.

Видео:

https://youtu.be/5pLzWAKXEgw?si=Z9vie1yolxGHDb5V

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички