Amorphis и Mayhem хедлайнъри на Wolf Fest – Вълчата пътека 2022


Amorphis и Mayhem хедлайнъри на Wolf Fest – Вълчата пътека 2022

2603

Както MySound.bg вече обяви, сложната обстановка, свързана с пандемията от COVID-19, отново наложи отлагането на Wolf Fest за 8 и 9 юли 2022 година.

Amorphis и Mayhem (на снимката) официално потвърдиха участието си като хедлайнъри догодина. Предстои да бъдат огласени и другите групи, които ще вземат участие в двата фестивални дни. През последните няколко месеца водим разговори с всички останали банди. Надяваме се да имаме още хубави новини в най-скоро време, известиха организаторите.

Всички закупени билети и ваучери остават валидни за новите дати без допълнителна заверка. В случай, че някой, закупил вече билет, не може да присъства на новите дати, може да върне билета и да получи парите си обратно.

Процедура за връщане на билетите:

Eventim

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от касата на "Кантус фирмус" в зала "България", "Стефани Реклама" - Русе (Билетен център "Ани"), "Смарт Медия Тийм" ("Седмицата" - "Русе") и "Мюзик център" - Пловдив се връщат на адрес – София, улица "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на "Ивентим БГ":

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на "Ивентим БГ" - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.!Билети, закупени с опция print@home и eticket, се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, улица "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

eTickets Mall

Феновете, които са купили билетите от eTicketsMall, трябва да изпратят заявка за анулиране на билети на следния имейл адрес: info@eTicketsMall.com. В заявката е необходимо да се посочат номерата на билетите, които желаят да бъдат анулирани. Номерът на билета се намира под бар-кода на всеки билет. Сумата за билета ще бъде възстановена по кредитната карта, с която са закупени.

EpayGo и EasyPay

Закупени онлайн билети се възстановяват по банкова сметка, САМО при заявка от платеца

Необходимо е да посочите трите имена, IBAN и препратите имейла, с който е извършено плащането, на tickets@wolfpath-rockfest.com. Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е направена покупката.

Ваучери Grabo.bg

Всички закупени ваучери остават валидни и за новите дати на фестивала 8 и 9 юли 2022 година.

При желание да възстановите средствата си от закупен ваучер от Grabo.bg, може да го анулирате. Средствата ще бъдат възстановени във виртуалния ви портфейл в Grabo.bg или по изрично искане и след представяне на документ, доказващ плащането. Те ще бъдат преведени по посочена банкова сметка.

Повече информация може да получите от контролния си панел в Grabo.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички