Антракс и Tремонти специални гости на Айрън Мейдън в Пловдив


Антракс и Tремонти специални гости на Айрън Мейдън в Пловдив

4567

Hills Of Rock 2018 добавя нови имена към лайн-ъпа за второто си издание.  Както MySound.bg нееднократно писа, то ще се състои в Пловдив това лято. Антракс (Anthrax) и Тремонти (Tremonti) ще бъдат специални гости на концерта на Айрън Мейдън (Iron Maiden) в третия ден на фестивала - 22 юли, известиха от "София Мюзик Ентърпрайсис" .
 Ветераните Антракс са сформирани в Ню Йорк през 1981. Те имат над 10 милиона продажби на албуми по света и са живо олицетворение на силата на американския метъл. Групата е част от "Голямата четворка" заедно със Slayer, Metallica и Megadeth и се счита за една от най- могъщите хеви банди в света. В дискографията на титаните са 11 студийни албума, 26 сингъла, включително и общ проект с американските хип-хоп колоси Пъблик Енеми (Public Enemy). "For All Kings", последният диск на мош класиците, продава 34 000 копия само за една седмица в САЩ и влиза под № 9 в класацията Billboard 200. Някои от парчетата в него бяха представени мощно от Антракс в София преди две години.
 Тремонти (на снимката) е американска хеви метъл банда, сформирана и оглавявана от вокалиста и китарист Марк Тремонти, познат още като част от рок групите Creed и Alter Bridge. Музикантът е световнопризнат, носител е на редица отличия, сред които награда Grammy за сингъла на Creed "With Arms Wide Open", обявен е за "Китарист на годината" три поредни години от Guitar World, а през 2011 списание Total Guitar го определя като четвъртия най-велик хеви метъл китарист на всички времена.  Членове на формацията са още ритъм китаристът Ерик Фридман и барабанистът Гарет Уитлок. Дебютният албум на групата "All I Was" излиза през юли 2012. Следват още два студийни проекта - "Cauterize" (2015) и "Dust" (2016). 
Фестивалът Hills Of Rock ще се проведе за втора поредна година като част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата" на Гребния канал в Пловдив на 20, 21 и 22 юли. 
Билетите са без промяна от 1 януари до 20 март и са на цени както следва: - двудневен пропуск - 20 и 21 юли - 90 лева;- Айрън Мейдън - 22 юли - 80 лева;- Hills Of Rock + Айрън Мейдън - комбиниран пас за трите дни - 20, 21 и 22 юли  - 140 лева. Билетите могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички