Apоcalyptica в Пловдив през септември със специални гости Solstafir


Apоcalyptica в Пловдив през септември със специални гости Solstafir

2053

Концертът на Apocalyptica в пловдивския летен театър ще се състои от 19.00 ч. на 3 септември, събота.

Специални гости на вихрените финландски метъл челисти ще са пост–метълите от Исландия Solstafir. Те пристигат за ексклузивно шоу у нас, без да имат планирани други участия в региона, освен в Пловдив и Букурещ. "Работихме усилено, за да предложим нещо повече на българските фенове и с радост ви представяме подновения афиш на събитието", споделят организаторите EventEase.

Solstafir са смели експериментатори с уникален стил, променящ се през годините и разпознаваемо звучене, с което си заслужиха специално място в съвременната метъл сцена. Групата притежава ярки идентичност и излъчване, с което се откроява от общия поток и трудно носи на стилови етикети.

През ноември 2020 година исландците издадоха чрез Season of Mist седмия си студиен албум, озаглавен "Endless Twilight Оf Codependent Love". Песни от него, както и класически пиеси на бандата, ще бъдат включени в дългия над един час сет на изпълнението им в Пловдив.

С фино чувство за музициране, групата обогатява меланхоличния пост-метъл с мелодии, с които рисува експресионистични силно въздействащи музикални картини с китарни линии, смразяващи със студенината на северния метъл.

Билети за концерта на Apocalyptica със специалното участие на Solstafir се продават онлайн на  https://bit.ly/ApocalypticaPlovdiv2022 и с наложен платеж по куриер чрез заявка на 0886 33 33 67.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички