Beast In Black за първи в път в България: Dark Connection


Beast In Black за първи в път в България: Dark Connection

2766

Финско–гръцко–унгарската хеви метъл банда Beast In Black най-сетне успя да включи и България в турнето си.

Групата пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за концерт в столичната зала "Христо Ботев" от 20.00 часа на 20 март 2023 година.

Още от самото си създаване през 2015 година Beast In Black бързо набира популярност и се превръща в едно от най-разпознаваемите имена в пауър метъла. Главен виновник за това е китаристът и основател на бандата Антон Кабанен, който до началото на 2015 беше част от друга добре позната група в тези среди – Battle Beast. След раздялата си тях, поради "творчески различия", Кабанен не губи време и сформира квинтета Beast In Black. Кадифеният глас и невероятният вокален диапазон на вокалиста Янис Пападопулус изстрелват бандата до най-високите позиции във финландските музикални чартове още с първия им албум - "Berserker".

"Dark Connection Tour 2023" в подкрепа на едноименния албум, който излезе миналата година, най-накрая ще се осъществи след редица отлагания. Щастливи сме, че можем да бъдем част от актуалния списък с европейски държави, през които ще премине. Рокаджиите са подготвили мощен арсенал от хитове за постоянно растящата им фен база по цял свят и са толкова мотивирани, колкото никога преди.

Билети за концерта на Beast In Black на 20 март 2023 са в продажба в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:

- 40 лв. за първите 100 билета
- 50 лв. след изчерпване на промо билетите и до деня на концерта
- 60 лв. в деня на концерта и на място в зала "Христо Ботев", в случай че има останали налични билети

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички