DIY Live с Feedbacker, Mavro Gala и Dramachine


DIY Live с Feedbacker, Mavro Gala и Dramachine

3317

Гръцката скриймо банда Mavro Gala ще свири в София на 27 февруари, четвъртък, заедно с местния култ Feedbacker и Dramachine (Gr.) Това ще е първият концерт в България за триото от Атина, макар че ги очаквахме още през 2017 година, когато по непредвидени причини трябваше да отменят участието си.  Събитието, организирано от софийския лейбъл Kontingent Records, предстои във Фабрика Автономия с начален час 20.00.
Mavro Gala идват от Атина и са една от най-вълнуващите банди в разнообразната гръцка сцена. Новият им албум "Ζητώ Νερό" ("Begging For Water") излезе в края на миналата година – чуйте го тук!
Dramachine са синт пънк трио с дръм машини, синтезатори и шумни китари, мрачно и енергично съчетание на сурова пънк енергия с дистопичния звук на електрониката. 
От местна страна ще чуем Feedbacker, които в началото на месеца направиха запомнящо се участие с ТДК на напълно разпродаден концерт във Военния клуб
Входът за концерта, както винаги, е свободно дарение – всеки може да остави толкова, с колкото разполага, като всички средства отиват в артистите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички