Еmmure и Never Prey застават пред камерата на Васко Катинчаров


Еmmure и Never Prey застават пред камерата на Васко Катинчаров

2429

Премиера на новите клипове на Judas Priest, Decapitated, Wisdom In Chains и Angra предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 2 септември.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат Emmure и ще бъде представена родната банда Never Prey. В шоуто ще бъде излъчен концерт на Leprous и репортаж от холандския фестивал Metropool Metal Fest 2018. Освен това, ще си припомним какви истории разказaха американците Iced Earth за родните фенове.    
Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Pantera, David Garrett ще прави кавър на Led Zeppelin, класическата песен ще бъде нa Foreigner, в Exotic ще бъдат представени Back Number, a в рубриката Live Archive ще си припомним кадри от гостуването на Queensryche в България през 2009 година. Клипове и концертни изпълнения на Cky, Coheed Аnd Cambria, Napalm Death и Sinsaenum също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.
"Фрактура" се излъчва по Diema в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.   Още - на Фейсбук страницата на предаването.  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички