Epica с грандиозен спектакъл в София. Simone Simons и компания ще представят актуални парчета и всичките си емблематични хитове дотук


Epica с грандиозен спектакъл в София. Simone Simons и компания ще представят актуални парчета и всичките си емблематични хитове дотук

2453

Трудно може да се забрави последното посещение на нидерландските симфоник метъли Epica в България, на сцената на Hills Оf Rock в Пловдив за първото издание на фестивала през 2017 година.

Сега холандският секстет се завръща в София, за да представи най-новия си материал, върху който работи през последните години. Концертът предстои в парк-център "Юнак" на 30 април. Той е част от европейското турне на формацията в подкрепа на осмия ѝ дългосвирещ албум "Ωmega".

По време на световния смут и промени в обществото, Симоне Симънс и компания по някакъв начин успяват да създадат най-зрелищния си албум досега. Диск, който безпроблемно обединява метъл и симфоничен оркестър, хор и ориенталски инструменти в перфектна буря, която постоянно те държи настръхнал. Накратко: надминаха себе си и все пак успяха да запазят песните закачливи и леснодостъпни. Със своите епични химни "Ωmega"  е създаден специално за изпълнение на живо, отчита критиката.

На сцената на бившия стадион ще бъде разигран впечатляващ спектакъл с най-новите, но вече утвърдени парчета на бандата, сред които "The Skeleton Key", "Abyss Of Time", "Freedom – The Wolves Within", "Rivers" и др. Само тези, които са гледали лайв стрийм концерта "Omega Alive", могат да придобият бегла представа колко масивна е продукцията, с която групата ще пристигне в България. Наред с най-актуалния материал, прекрасната Simone Simons и компания ще ни разведат из цялото си творчество, като  изпълнят всички свои емблематични хитове.

Билети - чрез мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg

90 лева – ограничен брой VIP-пропуски в специално обособена зона

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички