Хари Стайлс под № 4 в Топ 10 за най-красивите известни мъже по света, виж класацията


Хари Стайлс под № 4 в Топ 10 за най-красивите известни мъже по света, виж класацията

2063

Ако се чудите кой е най-красивият мъж в света, вече е ясно. Поне според древно научно изследване. Става въпрос за Реге-Жан Пейдж, звездата от първия сезон на сериала "Бриджъртън".

Установено е, че 34-годишният актьор, изиграл Саймън Басет, херцога на Хейстингс в хитовия сериал на Netflix, има 93,65% точност според гръцкото Златно сечение на красотата Фи, което измерва физическото съвършенство. Списъкът е съставен с помощта на най-новите техники за компютърно картографиране от лицевия козметичен хирург от "Харли стрийт", Лондон, д-р Джулиан де Силва, който използва технологията в работата си.

Популярният поп изпълнител, актьор и модна икона Хари Стайлс (Harry Styles) (на снимката) е под № 4 в чарта. Д-р Де Силва, който ръководи Центъра за съвременна лицева козметична и пластична хирургия, обяснява: "Тези съвсем нови техники за компютърно картографиране ни позволяват да разгадаем някои от загадките на това, което прави някого физически красив, и технологията е полезна при планирането на операциите на пациентите". Както MySound.bg писа, големият хит на британския артист "As It Was" е най-стриймваната песен на Spotify за изминалите 12 месеца. Бившата звезда на бой бандата Уан Дайрекшън (One Direction) оглави класациите на стрийминг платформата за слушатели по целия свят със своя сингъл, който събра близо 1,6 милиарда световни стриймвания .Освен че яхна чарта за песни, той се нареди под № 7 в преброяването на Spotify за най-добри изпълнители в световен мащаб.

Звездата от "Тор" Крис Хемсуърт е на второ място за най-красивите мъже по света с 93,5%, хубавецът от "Черната пантера" Майкъл Б. Джордан - трети (с 93,46%).

Femail разкрива Топ 10 на най-красивите известни мъже в света с обяснението на д-р Джулиан де Силва.


Топ 10:

1. Реге-Жан Пейдж - 93,65%

Реге-Жан Пейдж е категоричен победител, когато всички елементи на лицето са били измерени за физическо съвършенство. Д-р Де Силва казва: "Реге печели заради класически красивото си лице и великолепните си кафяви очи. Той получава най-висок резултат за разстоянието между очите си, а разположението на очите му също е оценено високо. Перфектно оформените му устни също получават висока оценка, а единствената малко по-ниска оценка, която получава, е за ширината и дължината на носа".

2. Крис Хемсуърт - 93,53%

3. Майкъл Б. Джордан - 93,46%

4. Хари Стайлс - 92,3%

5. Джуд Белингам - 92,22%

6. Робърт Патинсън - 92,15%

7. Крис Евънс - 91,92%

8. Джордж Клуни - 89,91%

9. Хенри Голдинг - 87,98%

10. Дуейн Джонсън - Скалата - 86,07%

 "Скалата е вторият най-възрастен мъж в списъка след Джордж Клуни и остарява отлично. Той получава добра оценка за формата на устните си и разстоянието между устните и носа си. Най-нисък резултат в първата десетка има за носа си, който е малко по-широк от този на останалите", коментира д-р Де Силва.

Снимка: IMDb

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички