Iron Maiden се завръщат в България с концерт през 2022 година


Iron Maiden се завръщат в България с концерт през 2022 година

1767

Легендарните британски хеви метъли Iron Maiden се завръщат в България за нов концерт през юли догодина, обявиха от промоутъра Fest Team.

Събитието е насрочено за 13 юли 2022 г., като мястото е "Арена Армеец". Специални гости ще бъдат Lord Оf Тhe Lost. Концертът е част от турнето Legacy Оf The Beast Tour 2022 и е в официалния календар на бандата.

Билетите влизат в продажба от 6 декември, но членовете на фен клуба на Maiden у нас ще могат да се снабдят с тях още от този петък.

"Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да е през 2020 година и се наложи да го отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум "Senjutsu "– така ще направим Legacy Of The Beast Tour 2022 дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето – легендарния "Spitfire", огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим сцената с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция", споделя Род Смолуд, мениджър на групата.

Вокалистът Брус Дикинсън добавя: "Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина и сме много щастливи, че успяхме да добавим София и други източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и да споделим с Вас какво сме подготвили. Цялата група много се забавлява по време на турнето Legacy  и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо и да се видим с всички Вас отново!"

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички