Jared Gomes (Hed P.E.), Candlemass и дузина клипове премиерно в новата "Фрактура"


Jared Gomes (Hed P.E.), Candlemass и дузина клипове премиерно в новата "Фрактура"

1960

Премиера на новите клипове на The Winery Dogs, Asking Alexandria, Vomitory и Thy Art Is Murder предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 28 май.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Jared Gomes (Hed P.E.) и (вдясно на снимката) ще бъде припомнено какви истории разказаха Candlemass за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Voivod и репортаж от родния фестивал Running Free.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Hatebreed, ще видят как Chuck Wright прави кавър на Bjork, класическата песен ще бъде на The Doors, в Exotic ще бъдат представени Hanabie, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Asia в България през 2013 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на 3Teeth, Infected Rain, Ray Adler, Death Ray Vision, Mark Knopfler, Kikimora и The Dark Side Оf Тhe Moon също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - на: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show    

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички