Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Jesse Leach отново на фронта на Killswitch Engage


Jesse Leach отново на фронта на Killswitch Engage

3537

Killswitch Engage с радост обявяват, че са запълнили отвореното място за вокал в групата и са го сторили с познато лице, а именно първия им вокалист – Jesse Leach.

Leach пя в едноименния дебют на бандата през 2000 и звуча в "Alive Or Just Breathing" (2002). Той напусна групата през 2002, но присъствието му в "Alive Or Just Breathing" остана оценено от верни, дългогодишни фенове на Killswitch Engage. Десетилетие по-късно обаче всичко си идва на мястото. Leach и формацията са наистина щастливи да се съберат отново.

Бандата споделя, че Leach се е явил на прослушване за позицията, която му е принадлежала в миналото, и, най-общо казано, се е представил много по-добре от всички. "След като премислихме ситуацията и внимателно взехме предвид всичко, с радост обявяваме, че Jesse Leach отново се присъединява към Killswitch Engage. Нашата работа беше да намерим най-добрия човек, който да замести Howard [Jones], и решението, което взимаме, е основано на таланта на Jesse, а не на нашето познанство с него", споделят Killswitch Engage.

"Ако трябва да сме честни, Jesse разби всички на прослушването. Стаята беше като заредена с електричество. Той се представи страхотно и с новия, и със стария материал, и доказа, без съмнение, че искаше да го направи. Изборът беше ясен и очевиден", добавят групарите, въодушевени да споделят новината и с феновете си със следното послание:

"Промяната е много вълнуваща. Знаем, че ще ви хареса. Това наистина е нова ера от историята на групата и сме готови да ви взривим. Затова, молим да ни помогнете да приветстваме Jesse отново като част от семейството на Killswitch Engage. Той е рядко срещан, голям талант и това от години е известно като факт на по-старите фенове на групата. Сега ни предстои убийствен нов албум и ярко бъдеще. Ние, петимата, нямаме търпение да завършим новия запис и да свирим на живо заедно, да накараме феновете да ни усетят. Мина доста време от последния път", прибавят именитите металяги от Бостън.

"За мен е голяма чест да се събера отново с братята си, след толкова много години. След като обсъдихме нещата и помислихме по въпроса, беше очевидно за мен, че това е моят път занапред. Събрахме се и забихме песните от ерата на Howard, както и с някои от албума "Alive Or Just Breathing" и веднага усетихме общата енергия", коментира от своя страна Jesse Leach.

"С нетърпение чакам да започнем да пишем новия албум, защото демотата звучат просто страхотно. Също съм въодушевен от новите възможности и от това да се запозная по-добре с дълбоките песни, които Howard е написал. Това е нова глава в моя живот, изпълнена с нови и вълнуващи предизвикателства. Ще дам всичко от себе си, за да покажа нужното уважение към позицията, която ми е дадена, и не взимам нищо за даденост. Ще изпея всеки тон с душата си. Чувствам се късметлия и съм благодарен, че се връщам към семейството на Killswitch Engage! Всичко се случва, когато му е времето и сега е моментът да се съберем пак и да тръгнем в нова посока", не крие знаковият фронтмен.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички