Judas Priest наблягат на виното, Running Wild - на ром, Sharon del Adel (Within Temptation) с изискване за джинджифил и мед. Midalidare Rock In The Wine Valley започва


Judas Priest наблягат на виното, Running Wild - на ром, Sharon del Adel (Within Temptation) с изискване за джинджифил и мед. Midalidare Rock In The Wine Valley започва

1922

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley 2022 започва днес.

Както MySound.bg нееднократно писа, фестивалът ще продължи до 17 юли. На сцената в Долината на виното ще излязат Judas Priest,Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind,Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond Тhe Black, Shakra, The Broken Ravens и други.

Подготовката завърши, екипът е на място и се грижи да осигури изискванията - от техническото обезпечаване до всичко, което бандите искат в своя бекстейдж. Всички групи очакват да имат много безалкохолни и вода на разположение през цялото време. Впечатление прави, че Running Wild искат няколко вида ром в сериозни количества, явно прякорът им "пиратите" не е случаен. От друга страна легендите от Judas Priest настояват за много и разнообразно българско вино, което ще бъде предоставено от Midalidare. Sharon del Adel от Within Temptation се грижи много за гласа си, поради което е изискала голямо парче джинджифил и мед, както и когато е разбрала, че фестивалът се провежда във винарна, е пожелала винен тур.

Специално за Alestorm от Англия беше доставен диетичен тоник, който не е наличен в България. Извън храните и напитките, интересно изискване имат и от Ugly Kid Joe, които очакват в бекстейджа да има пет чифта бели или черни чорапи.

Билетите, закупени за изданията през 2020-2021 г., важат за 2022 година без да е нужно да се презаверяват. Пропуски за тазгодишното издание - в мрежата на Eventim.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley:
https://midalidarerock.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички