Легендарните Дийп Пърпъл разтърсиха Каварна


Легендарните Дийп Пърпъл разтърсиха Каварна

4991

Вчерашният ден отбеляза края на тазгодишния Kavarna Rock 2013

Събитието продължи два дни, като успя да събере хиляди фенове и да представи групи на световно ниво. Музикантите отново показаха, че Каварна е емблематично за рок музиката място, а фестивалът е успял да извоюва сериозни позиции в рок събитията. 

Вторият ден започна със Звезди и неговата група Аналгин. Бившият вокалист на Ахат сподели, че очаква много интересни бъдещи проекти и свежи идеи от момчетата, с които свири в момента. 

Руската група Алиса имаше емоционална среща с музиканта Стенли, който се оказа приятел на вокалиста на бандата Костя. "Не сме се виждали от много години. Радвам се, че имах възможност да изненадам Костя. Преди време ми предложиха да работим заедно, но за съжаление нямаше как да се случи в този момент. За мен обаче това е голяма чест", сподели вокалистът, познат от Тангра, а по-късно и от соловата му кариера. 

Doro Pesch, която беше една от големите звезди на феста това лято, направи истински фурор на среща с феновете си. Около 150 души чакаха с тениски, дискове и огромното желание да се докоснат до метъл кралицата. Doro за пореден път доказа, че е звезда от световен ранг, като успя да накара почитателите си да се чувстват истински специални. Придружена от охрана, Doro се разходи многократно сред тълпите от фенове, давайки десетки автографи и снимки. "Имам невероятни спомени от Kavarna Rock. За мен е много емоционален момент, че отново съм тук и ще мога да обменя този незабравим заряд с българската публика", каза усмихната метъл икона. Излизането на Doro бeше посрещнато с голяма емоция от публиката. Стадионът беше огласяван не само от певицата и нейната банда, но и от публиката, която пееше заедно с Doro най-известните парчета от многогодишната ѝ кариера. 

След като публиката беше доведена до истинска еуфория, последва и грандиозният финал, а именно излизането на рок титаните Дийп Пърпъл (Deep Purple). Бандата имаше място не само като хедлайнър на вечерта, но и като закриваща целия фестивал. След два дни, наситени с много рок и знаменитите музиканти увенчаха Kavarna Rock с музиката, която е докоснала милиони фенове през годините. Ветераните отново показаха защо са толкова слушани и обичани сред различните поколения. 

Препълненият стадион се потопи в звуците на Йън Гилън (на снимката с Роджър Глоувър) и Ко., като класиците подариха именно на българската публика първото живо изпълнение на своя нов албум - "Now What?!".

Снимки - в секцията "Галерия". 
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички