Lord Оf The Lost, In Flames и горещи нови клипове по "Фрактура" тази неделя


Lord Оf The Lost, In Flames и горещи нови клипове по "Фрактура" тази неделя

1020

Премиера на новите клипове на Stratovarius, Billy Idol, Skid Row и Bury Tomorrow предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 23 октомври.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Lord Оf The Lost (на снимката с водещия) и ще бъде припомнено какви истории разказаха шведските метъли In Flames за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Down и репортаж от немския фестивал Knotfest Germany.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Alter Bridge, ще видят как Neonfly правят кавър на Shocking Blue, класическото парче ще бъде на Europe, в Exotic ще бъдат представени Sable Hills, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Rotting Christ в България през 2014 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Nine Inch Nails, Ville Valo, 3rd Secret, Revocation, Oddko, Tonodero и Nestor също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show    
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички