Me And My Devil представя: "Me And My Devil Volume I" с клубен минитур


Me And My Devil представя: "Me And My Devil Volume I" с клубен минитур

1052

Me And My Devil стартира първи клубен минитур в подкрепа на албума "Me And My Devil Volume I", издаден по-рано тази година.

Супергрупата на Projector Plus ще гостува на публиката в общо четири града, като за първи път Варна и Бургас ще посрещнат бохемската свита, за да чуят на живо концертните версии на парчетата от едноименния дебют.

Обиколката ще стартира във Varna Live Club на 19 ноември, а седмица по-късно - на 26 ноември, RockBar Download в сърцето на Пловдив, ще посрещне бандата за втори път. "Live On Fire" в София ще се състои на 2 декември в реновираната камерна зала на Националния студентски дом, където дяволите ще представят и нов сингъл от предстоящия втори албум, а за целия пърформънс на сцената към тях ще се присъедини любопитен гост, чието име бандата пази в тайна. На 3 декември четворката ще се отправи и за първия си гиг в бар "Таргет", Бургас.

След турнето Мe And My Devil ще продължи студийните сесии по завършването на втория си проект. Към момента групата е готова с общо пет композиции и работи по подбора на останалите тракове от суровия материал, който четиримата определят като "по-мрачен и по-мръсен като звук, и провокиращо откровен като лирика".

"Me Аnd My Devil Volume II" се очаква в началото на 2023 година.

Билетите за гиговете са достъпни през epaygo, a по-голямата част от тези за концерта в София - са вече предварително разпродадени.

Билети тук:

Варна - https://epaygo.bg/2229761248
Пловдив - https://epaygo.bg/1766156309
София - https://epaygo.bg/2990426765
Бургас - https://epaygo.bg/3014400422

Me And My Devil са:

Васил Първановски (китари, вокали, програминг)
Ангел Каспарянов (вокали, клавишни)
Мартин Стоянов (бас) 
Деян ДрагиевДаката (барабани)
Me And My Devil @Facebook 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Видео


Албуми


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Първият коледен албум на поп звездата Поли Генова "По-добрата Коледа" е вече на пазара и зарежда слушателите...

Най-четени новини


виж всички