Наближава концертът на Primordial, фронтменът Alan Averill с обръщение към българските фенове


Наближава концертът на Primordial, фронтменът Alan Averill с обръщение към българските фенове

1562

Както MySound.bg вече писа, знаменитата група Primordial ще свири в столичния клуб Mixtape 5 по покана на EventEase.

Фронтменът Alan Averill приветства българските фенове преди концерта, който ще е състои на 15 октомври. Той записа краткото видео по време на скорошното си гостуване в Пловдив, където присъства на шоуто на приятелите си от Solstafir, открили за Apocalyptica. Обръщението му бе заснето от екипа на предаването "Фрактура"  Чуйте какво има да ви каже Alan тук.

Момчетата от Дъблин се готвят за двата ексклузивни концерта в региона – този в Букурещ и в София. Събитията бяха отлагани заради пандемията от Covid-19 и въпреки настоящата усложнена икономическа ситуация в световен мащаб, организацията върви по план и всички се вълнуваме с настъпването на датата на шоуто у нас. Ирландците обещават дълъг сет, който ще включва песни, които не са представяни на живо преди, информират организаторите.

Родните Vrani Volosa ще открият за хедлайнърите.

Билети на цена от 40.00 лева може да намерите онлайн на bit.ly/Primordial2021 (в системата на PaySera Tickets), на каса само в магазини "На тъмно" в цялата страна, както и по куриер с наложен платеж на тел: 0886 33 33 67.

Не оставяйте закупуването им за последния момент, защото предният концерт на бандата у нас беше почти напълно разпродаден, призовават от EventEase.  

Снимка: invisibleoranges.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички