Нашите Hellion Stone и гърците Grande Fox подгряват за Godsmack в София


Нашите Hellion Stone и гърците Grande Fox подгряват за Godsmack в София

1407

Броени часове остават до второто самостоятелно шоу на Godsmack в София.

Както MySound.bg своевременно съобщи, щатската рок банда ще се качи на сцената в "Арена Армеец" на 25 октомври. Преди хедлайнърите феновете ще могат да подгреят не с една, а цели две рок групи, като едната от тях е българска.

Издигащи се от дебрите на ъндърграунда на софийската рок сцена, музикантите от квинтета Hellion Stone предлагат многозвучен микс от сиатълски звук от 90–те с типични за груув метъла барабани и китари. Бандата има два дългосвирещи албума с изцяло авторска музика. Въпреки че са сравнително новосформирана банда, от 2017 г., Hellion Stone (на снимката) събират в себе си най-доброто от музиката на изминалия век, светкавично правят впечатление на метъл публиката у нас и вече имат силна фен база, която с нетърпение чака лайв изявите и новите им записи.

Grande Fox е гръцка банда, създадена през 2013 година. Групата има 4 албума, като последният излезе през февруари 2021 г. Засега бандата предпочита да върви самостоятелно без да подписва договор с голям лейбъл, защото момчетата вярват, че само така ще могат да запазят своя неподражаем стил, който определят като Psychedelic Heavy Stoner Rock.

Врати: 17. 00 часа

Билети - в мрежата на Eventim.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички