No More Many More с чуден лайв в кино "Кабана"


No More Many More с чуден лайв в кино "Кабана"

2088

Алтернативната рок банда No More Many More зарадва феновете си с чуден концерт на откритата сцена в столичното кино "Кабана".

Юлската вечер започна лежерно и съвсем без дъжд, каквато беше първоначалната прогноза. Краят обаче беше жесток и макар това да се очакваше, този път определено имаше заряд в повече.

Концертът започна с участието на специален гост - певицата Анна-Мария Въртовска, която определено впечатли с гласови умения. В средата на май Annie представи дебютния си солов албум "Station: Unknown", чийто приятни парчета успяхме да чуем и тази вечер. Неин съпорт на китара беше усмихнатата Нели.  

След тях на сцената се качиха No More Many More и след въпроса на фронтмена "Как сте?", публиката избухна, а бандата заби първата си песен “.Остави всичко“. Музикантите представиха парчета и от трите си албума "По един или друг начин" (2017), "Не и този път" (2020) и съвсем новия "Помогни ми" (2022), чиято премиера се състоя в началото на март.

Методи Кръстев – китара и вокал, Мартин Стоянов-Мартист - пиано, Радослав Гергов – вокали, Владимир Иванов – барабани и Камен Александров – китара стартираха една идея по-леко и постепенно надградиха звук и емоция, за да достигнат до кулминацията на вечерта с "Полуизяден", "Не и този път", "По един или друг начин" и да избухнат с "Бомба на стената".

За финал, Радо размаза всички с "Леле Яне, бело Яне", която се преля в енергията на последния трак, докато пред Методи подскачаше новото поколение фенове, които взеха дейно участие в изпълнението на песента. Този момент беше велик!

Слушала съм No More Many More много пъти в различни клубове, но сега надминаха себе си. Да слушаш Методи и Радула да пеят заедно, е чиста проба удоволствие и сега то беше на макс. Мартин Стоянов-Мартист е вълшебник, то е ясно. Пълен респект! Камен на китарата (плътно до Методи още от Скре4) и Влади зад барабаните бяха безупречни.

No More Many More са изключително добра банда, която смело върви напред с директните си социални послания в текстовете и с бунтарската си музика. Заложената ярост срещу системата и институциите и липсата им на ангажираност се усетиха в пъти по-ярко тази вечер след поредните зловещи новини от предното денонощие.

В кино "Кабана" се бяха събрали верни фенове на групата, които се насладиха на жесток звук и атмосфера. Публиката се раздаде, скача и дивя. Много е зареждащо да видиш как всички около теб пеят тези яки текстове.

Страшна сила е това.

Сетлист
1. Остави всичко
2. Ще мога ли
3. У дома
4. Бил съм там
5. Винаги свободен
6. Погледна ли
7. Тук някъде
8. Исках ли да бъда някой
9. Хляб и зрелище
10. Друго няма
11. Дай ми
12. Недоразказана
13. Не мога да спя
14. Ако на сън вървим
15. Полуизяден
16. Не и този път
17. По един или друг начин
18. Бомба на стената

Снимка: Denny Ivanova Photography

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички