Нов сингъл, дебютен албум и национално турне за Lek City Case


Нов сингъл, дебютен албум и национално турне за Lek City Case

499

Вълнуващи новини идват от лагера на Lek City Casе след близо половингодишно затишие.

Групата премина през различни турбулентни етапи от развитието си, но вече е стабилна част от българската алтернативна сцена и една от актуалните и работещи постоянно банди у нас с пет успешни сингъла, достигнали топпозиции на рок класациите у нас, клубни и фестивални участия.

Момчетата са готови със своя дебютен албум "Seven", обявиха турне в България, представиха нова песен и видео - за Жената като парадокс и за неочакваните обрати. Това е шестият официален сингъл от предстоящия дебютен албум за Lek City Case и е песен за разрушителните отношения, за насилието и изкривената привързаност в една връзка. Lek City Case не изневерява на стила си и въпреки това – изненадва със стилистиката на новото си видео. "You" показва бандата в елегантна нова светлина като я поставя в периферията на екшън сцена, в която един от героите завършва с фатален край. Приглушени светлини, танцьорки, покровителки и … змия, са само част от декорите в клипа. Той е заснет от екипа Васко Лалов, Димитър Чобанов и барабаниста Иван Янков, който е и идеолог на концепцията.

Обещаният дебют вече е напълно готов, а за да го представи, групата тръгва на концертна обиколка из страната със седем дати, последната от които – запазва в тайна: 17 март - Melon Club, Велико Търново, 18 март – "Клубъ", Стара Загора, 7 април – The Stage, Благоевград, 8 април –Thin Red Line, София, 14 април – Target, Бургас, и пловдивското Bee Bop Cafè на 29 април. На всеки лайв, първите 20 посетителя ще получат като подарък и диск с албума, разписан лично от бандата. 

До официалната премиера на "Seven" в София, бандата ще пусне и седми сингъл в неочаквана колаборация.

Lek City Case са:

Иван Петков - вокал
Иван Енев – китара
Георги Кискинов - китара
Александър Георгиев - бас
Иван Янков – барабани
Aнгел Иванов - клавишни

@YouTube Lek City Case

Press & Management: Projector Plus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички