Новогодишна "Фрактура" по Diema на 1 януари


Новогодишна "Фрактура" по Diema на 1 януари

1531

За четвърта поредна година телевизия Diema ще предложи на зрителите си специално новогодишно издание на предаването "Фрактура". 

Неговият автор Васко Катинчаров е направил ретроспекция на големите рок фестивали през изминалата година, която ще бъдат излъчена в първите минути на 2023 г. В 00.20 ч. на 1 януари зрителите на Diema ще видят специално двучасово издание на шоуто, в което са събрани динамични репортажи от Hellfest, Wacken Open Air, Knotfest, Rock Am Ring, Copenhell, Download UK, Louder Than Life, Tuska Open Air, Graspop Metal Meeting и много други.

"Искрено се радвам, че и тази година имам възможност да създам едно специално издание на "Фрактура" в новогодишната нощ. Заедно с телевизия Diema продължаваме да предлагаме на зрителите качествено съдържание и хубава музика. Изминалата 2022 г. бележи завръщане към онази концертна нормалност, от която всички ние имаме нужда. Новогодишното издание на шоуто е събрало есенцията на големите световни рок фестивали, които акумулират огромно количество положителна енергия. Рок музиката има способността да обединява хората по света, посредством силния емоционален заряд, който носи в себе си. Благодаря на всички, които продължават да подкрепят предаването "Фрактура" през всичките тези години. Бъдете здрави, намирайте поводи да се усмихвате повече през 2023 г. и си подарявайте хубави изживявания винаги, когато можете!", споделя Васко Катинчаров.

На 1 януари в редовното издание на аудио-визуалната "Фрактура" от 24.00 ч. ще бъде направена премиера на новите клипове на Megadeth, Insomnium, Queensryche и Apocalyptica. Ще бъде излъчено специално интервю с Maik Weichert (Heaven Shall Burn) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Death Angel за българските си фенове. Още: две класически концертни изпълнения на Aerosmith и репортаж от белгийския фестивал Graspop Metal Meeting.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Ronnie Atkins, ще видят как Foo Fighters правят кавър на Bee Gees, класическата песен ще бъде на Nine Inch Nails, в Exotic ще бъдат представени Pluto, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Sabaton в България през 2014 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Metallica, British Lion, Dope, Memoriam, Tanzwut, Gwendydd и Erik Gronwall също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Началото на предаването "Фрактура" е поставено от Васко Катинчаров през 1998 година, като той е негов автор и продуцент и до днес. Със своите 24 години в ефир, това е най-дълголетното тематично тв рок предаване. Зрителите са гледали специални интервюта с близо 800 световни рок имена, хиляди клипове, както и репортажи от всички най-значими рок и метъл събития в страната и чужбина.

 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички